Osteopaatti Paula Saarelma

PAULA SAARELMA

Osteopaatti, koulutettu hieroja

Paula on herkkä ja kokenut osteopaatti, jolla on lempeä ja intuitiivinen tapa hoitaa asiakkaitaan.

Yleisimpiä syitä tulla Paulan vastaanotolle ovat selkävaivat, niska- ja hartiaseudun ongelmat, stressi, päänsärky ja migreeni, raskaus, synnytykseen valmistautuminen, liitoskivut ja synnytyksestä palautuminen. Vauvoilla yleisimpiä syitä ovat synnytyksestä palautuminen, puolierot liikkeissä, itkuisuus, vatsavaivat ja imetyshaasteet.

Paula on valmistunut osteopaatiksi vuonna 2006 Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiasta. Hän opiskeli Women´s Health Osteopathy -jatkokoulutuksen Lontoossa vuosina 2017-2019. Jatkokoulutuksen painopiste oli naisten terveyden edistämisessä sekä raskaus-, äitiys- ja vauva-ajan osteopatiassa.

Ensimmäiset vuodet osteopaattina Paula työskenteli fysikaalisessa hoitolaitoksessa ja sen jälkeen hänellä on ollut oma vastaanotto Helsingin keskustassa. Vuodesta 2010 Paula on keskittynyt naisten ja vauvojen hoitoon. Vastaanottotyön lisäksi Paula on ollut työelämän edustajana osteopatiaan liittyvissä projekteissa ja opiskelijoiden harjoitteluklinikalla Metropolia ammattikorkeakoulussa Helsingissä.

  • 2019, Post Graduate Diploma in Women´s Health Osteopathy, Molinary Institute of Health, London
  • 2006, Osteopaatti, Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, AMK Stadia (nyk. Metropolia AMK)
  • 2002, Hierojan ammattitutkinto, Tampereen Urheiluhierojakoulu
  • 2001, Liikunnanohjauksen peruskurssi, Varalan Urheiluopisto

Käyntiosoite

Puerto de la Cruz
Teneriffa

 

 

Paulan hoitohinnasto

AJANVARAUS

PAULA SAARELMA